logo-image

Åse film och videoproduktion

Här kunde man beställa filmer och produktioner om man hade behov av dessa för marknadsföring. Att marknadsföra sig med en egen video eller bilder är ett bra sätt, då man besöker mässor exempelvis. Att lyfta fram ett företag med hjälp av rörliga bilder är ett mycket bra sätt att få god PR på.

 

Åse film och videoproduktion ägdes av Heléne Persson Åkerlind och Leif Persson.

En lokal för videoproduktion

Om man har en firma med videoproduktion eller en firma med något annat så har man två alternativ. Dels kan man sköta det från sitt hem eller så väljer man att hitta en lokal som passar. Oavsett vad man har för företag så kan det vara skönt att ha ett ställe att gå till för att utföra sin arbetsdag. Jobbar man hemifrån så kan det vara svårt att skilja på arbetstid och fritid. Om du letar efter en lokal så kan du besöka Localia.se. Här hittar du ett företag som kan hjälpa dig att hitta rätt typ av lokal. De samarbetar med Sveriges ledande fastighetsförmedlare och de ser till helt kostnadsfritt att du kan få tag på den där lokalen som du behöver. På denna sida kan du hitta lokaler för kontor, restaurang eller butik. När du ska ha en lokal är det viktigt att du funderar på vad som är viktigt för dig. Är det läget på själva lokalen eller är det viktigare med en låg hyra och att det finns tillräckligt med parkeringar? Att bestämma allt sådant i förväg är att rekommendera. Det gör det enklare för dig att söka fram rätt lokal att hyra.

Hitta en lokal för dina behov

På Localias hemsida finns det en sökmotor. Här fyller du i det du bestämt är viktigt och klickar på sök. Du får fram en lista med lämpliga objekt. Hittar du inte vad du söker så kan du få hjälp av Localia genom att fylla i kontaktlistan

24 Feb 2016