logo-image

Åse film och videoproduktion

Här kunde man beställa filmer och produktioner om man hade behov av dessa för marknadsföring. Att marknadsföra sig med en egen video eller bilder är ett bra sätt, då man besöker mässor exempelvis. Att lyfta fram ett företag med hjälp av rörliga bilder är ett mycket bra sätt att få god PR på.

 

Åse film och videoproduktion ägdes av Heléne Persson Åkerlind och Leif Persson.

En plats att redigera filmer på

När jag sitter och jobbar med videoredigering, eller fixar med bilder, så har jag ett rum för det. Det är viktigt att ha gott om plats för allt man ska göra. jag har två skrivbord, där det finns en dator på den ena och den andra är där för att ge mig en bra yta att jobba på manuellt. Tidigare delade jag denna plats med en annan, då hade vi bordsskärmar som avgränsade oss, i de fall vi behöver sitta ostörda. Nu har jag tagit ner bordsskärmarna, då jag är själv. När det gäller just kontor eller arbetsplatser så är det bra med bekväma möbler. Båda mina skrivbord går att höja och sänka, just för att jag ska kunna sitta eller stå när jag vill.

Möblera om

Jag funderar dock på att möblera om bland skrivborden och det jag har stående i mitt arbetsrum. Vi ställde ju upp allt med tanke på att vi var två, men skrivbord och bordsskärmar. Men har vart själv ett tag nu, så kanske ska göra om det lite, så att det blir mer anpassat för att jobba på mitt eget sätt. Jag kanske framöver tar in en person igen, men då är det ju lika lätt att möblera om igen. Det ska ju vara bekvämt att sitta och jobba och fungera på bästa sätt, eller hur. Ja så får det nog bli, att jag inom kort möblerar om!

19 Apr 2018