logo-image

Åse film och videoproduktion

Här kunde man beställa filmer och produktioner om man hade behov av dessa för marknadsföring. Att marknadsföra sig med en egen video eller bilder är ett bra sätt, då man besöker mässor exempelvis. Att lyfta fram ett företag med hjälp av rörliga bilder är ett mycket bra sätt att få god PR på.

 

Åse film och videoproduktion ägdes av Heléne Persson Åkerlind och Leif Persson.

Kamera för ett aktivt liv

Hjälmkamera, actionkamera eller äventyrskamera är några ord för samma sak. En liten digital kamera som är lämplig att ha med sig, eller på sig, när man utför aktiviteter som man vill filma så att åskådaren ser vad man själv ser. De brukar vara vattenskyddade och smutsskyddade så man kan ha den med sig när man kör motorcykel, springer eller cyklar till exempel. Det finns många olika tillverkare av dessa kameror och man måste själv välja utifrån sina behov. Börja med en billig version först tills du vet att du vill filma mer!

Vill man skoja till det lite kan man montera fast kameran på sin hund eller barn och sedan leka med dem. Filmerna blir fantastiskt bra och man får se världen ur en ny synvinkel. Det är bara ens egen fantasi som sätter gränser för hur man kan använda denna typ av kamera.

19 Feb 2016