logo-image

Åse film och videoproduktion

Här kunde man beställa filmer och produktioner om man hade behov av dessa för marknadsföring. Att marknadsföra sig med en egen video eller bilder är ett bra sätt, då man besöker mässor exempelvis. Att lyfta fram ett företag med hjälp av rörliga bilder är ett mycket bra sätt att få god PR på.

 

Åse film och videoproduktion ägdes av Heléne Persson Åkerlind och Leif Persson.

Reklam och marknadsföring

Vi har tidigare sysslat med marknadsföring genom film och videoproduktion. Det finns idag många sätt att göra reklam och marknadsföra sig på. Tack vare internet så är det enkelt att nå ut till många på ett bra sätt. Dock är det viktigt att antingen själv vara otroligt duktig på att marknadsföra sig själv, eller så tar man hjälp av ett företag eller reklambyrå. En reklambyrå vi själva har stort förtroende för är Tross. Det är en webbyrå i Jönköping som är otroligt duktiga på reklam och grafiska profiler.

Nå ut mer er reklam

Med Tross reklambyrå, så får du hjälp med att stärka ert varumärke på ett bra sätt. De kan dessutom hjälpa er med att förbättra era interna rutiner samt utbilda er personal. Tross är en reklambyrå som är innovativ, nytänkande och unik. De har redan i dagsläget samarbetat med stora varumärken. Hos Tross Reklambyrå i Jönköping så får ni som företag en genomtänkt marknadsföringsstrategi. Ni kan även få en helhetslösning som ständigt förbättras och utvecklas. Denna reklambyrå tror på ett långsiktigt samarbete som hela tiden vidareutvecklas. Utöver det, så är det även en webbyrå som är kan det här med SEO och på så vis vet hur ni bäst når ut.

En webbyrå som skiljer sig från andra

Tross satsar på något de kallar för mervärde. Det innebär att de inför varje uppdrag ställer frågan hur de på bästa sätt kan leverera det lilla extra, alltså hur kan de leverera mervärde. Det är på detta sätt de vill skilja sig från sina konkurrenter.

20 Nov 2015