logo-image

Åse film och videoproduktion

Här kunde man beställa filmer och produktioner om man hade behov av dessa för marknadsföring. Att marknadsföra sig med en egen video eller bilder är ett bra sätt, då man besöker mässor exempelvis. Att lyfta fram ett företag med hjälp av rörliga bilder är ett mycket bra sätt att få god PR på.

 

Åse film och videoproduktion ägdes av Heléne Persson Åkerlind och Leif Persson.

Skydda dina viktiga saker i datorn!

Jobbar man med att filma en hel del så vill man gärna lägga över en del på sin dator. Det gäller då att ha en dator som är skyddad mot det mesta om man inte vill bli av med det man sparat. För att vara säker på att man är skyddad mot en eventuell krasch eller om man av någon annan anledning blir av med sina filmer eller andra filer så kan man gå ut på backup24.se och beställa CronicBackup. CronicBackup är ett optimalt backupsystem, som skyddar allt som finns på datorn. Andra system som finns på marknaden vill oftast att man väljer ut det viktigaste men med denna kan man alltså spara precis allt.

Vart hittar du CronicBackup?

CronicBackup, finns hos återförsäljare runt omkring i hela landet. Se till att du satsar på detta system då det är användarvänligt, effektivt, tryggt samt att den har en finess som är svår att mäta med andra. Den är dessutom intelligent detta backupkoncept så väl som att den är lätt att använda. Den är även pålitlig till 100 %. Med hjälp av denna kan jag så väl som du skydda de saker du inte vill bli av med i din dator. Det är även smart att komplettera din dator med andra skyddsåtgärder så som ett bra virusprogram samt gärna en extern hårddisk så är du garanterat skyddad mot det mesta som kan hända med din dator om du har otur.

14 Mar 2016