logo-image

Åse film och videoproduktion

Här kunde man beställa filmer och produktioner om man hade behov av dessa för marknadsföring. Att marknadsföra sig med en egen video eller bilder är ett bra sätt, då man besöker mässor exempelvis. Att lyfta fram ett företag med hjälp av rörliga bilder är ett mycket bra sätt att få god PR på.

 

Åse film och videoproduktion ägdes av Heléne Persson Åkerlind och Leif Persson.

Svensexa, en kväll att minnas resten av livet.

När man ska anordna en svensexa så bör man fundera länge och väl på vad brudgummen kan tänkas uppskatta. Det har blivit kutym att utsätta den blivande maken för diverse hyss och gärna i samband med alkohol. Tanken med svensexan är att fira av brudgummens ungkarlsliv och ska vara en kväll han minns med glädje. Är han en äventyrare så kan man absolut välja att utsätta honom för bungyjump, fejkad eller äkta, där han får en adrenalinkick.

Kidnappning är väldigt vanligt men att rulla in någon i en matta är ganska traumatiskt och kan också innebära fara, välj hellre en sopsäck i papper så det inte finns risk för kvävning eller panikkänslor. Se framförallt till att kvällen blir en kväll fylld med glädje även om små hyss också är välkomna. Glöm inte att filma det hela!

3 Apr 2016